illustrasjonsbilde for Jobb i FIN
 

Jobb i FIN

En karriere i Finansdepartementet vil gi deg en unik mulighet til å jobbe med kunnskapsrike, engasjerte og dyktige medarbeidere som sammen er faglige rådgivere for den politiske ledelsen i utformingen av den økonomiske politikken.

Rekrutteringsprosessen

Rekrutteringsprosessen vår for aktuelle kandidater innebærer blant annet intervju, tester og case. Prosessen er nærmere beskrevet her.

Ledige stillinger

Vi lyser ut ledige stillinger fortløpende. Vi ansetter både nyutdannede og kandidater med erfaring. Se ledige stillinger her.

Ansatte om FIN

Vi har spurt 14 ansatte fra våre syv avdelinger om deres vei til Finansdepartementet, arbeidshverdagen deres og hva de liker ved jobben sin. I tillegg spurte vi blant annet om
hvordan de bruker sin faglige bakgrunn, og om deres tips og råd til andre som ønsker seg en karriere hos oss. Intervjuene finner du her.

Student

Ønsker du å bli kjent med oss under studietiden? Vi tilbyr praktikantopphold/studentengasjement i flere av våre avdelinger. Mer informasjon finner du her.

Her treffer du oss

Vi deltar i ulike aktiviteter rundt på Norges universiteter og høyskoler, blant annet holder vi bedriftspresentasjoner hvor du kan lære mer om hva vi gjør og hvordan det er å ha departementet som arbeidsgiver. Se oversikt over våre planer her.

Vi tilbyr

Som medarbeider i Finansdepartementet får du en unik mulighet til å opparbeide deg erfaring fra et viktig departement, hvor du får arbeide med samfunnsnyttige spørsmål med nærhet til politisk ledelse og politiske beslutninger. Hva vi tilbyr deg finner du her.