Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger lyses de blant annet ut via søknadsportalen Jobbnorge, på regjeringen.no og på denne nettsiden.

Jurist

Ledig stilling som jurist i Finansmarkedsavdelingen

 

Til avdelingens juridiske seksjon for verdipapir, finansiell rapportering og foretaksstyring søker vi en jurist til vikariat som førstekonsulent/rådgiver/seniorrådgiver, med mulighet for forlengelse. Vi ser etter dyktige og engasjerte jurister med interesse for finansmarkedsrett.

Stillingen krever master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen med gode resultater. Vi oppfordrer også årets kandidater med relevant utdanning til å søke. Til stilling som rådgiver/seniorrådgiver er det nødvendig med relevant erfaring.

Søknadsfrist: 27. august 2018.

For mer informasjon trykk her.

Praktikantopphold i Finansmarkedsavdelingen

Finansmarkedsavdelingen tilbyr fire til seks ukers lønnet praktikantopphold for jusstudenter.

 

Finansmarkedsavdelingen har to juridiske seksjoner; seksjon for bank og forsikring og seksjon for verdipapir, foretaksstyring og finansiell rapportering. De juridiske seksjonene arbeider hovedsakelig med strukturspørsmål og regelverk knyttet til finansmarkedene. Praktikanten vil administrativt bli tilknyttet en av de juridiske seksjonene, men vil også kunne få anledning til å arbeide med saker innenfor begge seksjonenes ansvarsområder.

Søknader vurderes løpende. Søknadsfrist for praktikantopphold høstsemesteret er 1. mai. For vårsemesteret er søknadsfristen 1. november.

For mer informasjon trykk her.