Hos oss får du

Som ansatt i FIN får du nærhet til politisk ledelse og viktige samfunnsbeslutninger. Du får en unik arbeidserfaring i et viktig departement. Du får også krevende arbeidsoppgaver i et stort, engasjerende fagmiljø.

For oss er kompetanseutvikling viktig. Utover kompetanseutviklingen i det daglige arbeidet, er det også gode muligheter for kurs og etter-/videreutdanning. Har du interesse for det som skjer utenfor våre landegrenser? Hos oss er det muligheter for samarbeid i internasjonale fora, og muligheter for internasjonal erfaring gjennom stillinger i internasjonale organisasjoner. Mulighetene for faglig utvikling er mange!

Vi har fleksibel arbeidstid med sommer- og vintertid, og betalt overtid. Du har også muligheten for å trene litt i arbeidstiden, for eksempel på vårt eget trimrom. Som ansatt vil du også få medlemskap i Statens pensjonskasse – en av Norges beste pensjonsordninger. FIN er også en IA-bedrift.

Departementet legger vekt på tiltak som fremmer trivsel og tilhørighet mellom de ansatte. Av de ulike tiltakene som gjennomføres kan vi nevne:

  • Et bedriftsidrettslag som arrangerer ulike aktiviteter, for eksempel hytteturer, Holmenkollstafetten, fotballcuper og vår egen skidag
  • Mulighet for trening i eget trimrom
  • Subsidiert kantine